A honlapon található képek, információk, szövegek másolása és üzleti célú felhasználása nem engedélyezett  és törvénybe ütközik!

Kezdőlap Napvitorlák Egyéb árnyékolások Kert Terasz  ÁSZF Elérhetőségek

Megrendelés és szállítási információk


Részletes ÁSZF és Adatvédelmi és adatkezelés szabályzat

Részletes információkat megtalálja a következő honlapon

Részletes ÁSZF és adatvédelmi nyilatkozat (IDE KATTINTVA)

Megrendelés leadása

- E - mailben
- Webshopunkban (www.napvitorladiszkont.hu)
- Megrendelő űrlapoon

Telefonon nem fogadunk el megrendelést!

Szállítás utánvétes csomagként, futárszolgálattal

Az árut a megrendelést követően, a telefonon és e-mailben egyeztetett napon szállítjuk ki. A kiszállítás a Trans - O - Flex futárszolgálattal történik.

A megrendelést követően e-mailben értesítést (vevői megrendelőt) küldünk a szállított csomag sorszámáról, illetve a megrendelt csomag végösszegéről. A kiközölt csomagszám alapján a TOF futárszolgálat diszpécsere a 06-1-877-7463-os telefonszámon tájékoztatást tud nyújtani a kiszállítás pontos idejéről.

Az átvétel minél egyszerűbb lebonyolítása érdekében a futárcég - a webshopban történt regisztrációnál,illetve az e-mailben megadott telefonszámra - értesítést küld sms-ben, vagy felhívja a kiszállítás idejéről, négy óra intervallum pontossággal. A kézbesített termékek ellenértékét a TOF futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben, vagy bankártyával kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt.

Átvételi lehetőségek

- Lakcímen történő kézbesítés (TOF, Magyar Posta)
- Trans -  O - Flex Depóban maradó csomag (18 magyarországi nagyvárosban)
- TOF Shop (Átvevő pontok listája, kérjük a megfelelő bolt sorszámát írja a megrendelésébe!)
- Magyar Posta csomagpont

Szállítási határidők, költségek

Az alábbiakban feltüntetett szállítási határidők kizárólag a munkanapokon, délután 15 óráig leadott megrendelésekre, valamint a raktáron levő termékek kiszállítására vonatkoznak.

Csomagolás

Árak tartalmazzák a csomagolás költségét.

A megrendelés lemondása

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni.

Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a 0620 343 7746 -os telefonszámon, vagy e-mailen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.Fizetési módok


Fizetési lehetőségek

- Utánvét
- Bankártyás fizetés futárnál (Utánvét összegének 1 % felszámításra kerül)
- Előre utalás (teljes végösszeget)

Futárszolgálattal történő szállítás esetén

A megrendelt termékek ellenértékét a futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt. Amennyiben bankkártyával kíván fizetni, kérjük előre jelezze ezt a futárnak.

Előreutalással

A megrendelt termékek ellenértékét lehetőség van átutalással is kiegyenlíteni. Ez esetben kérjük keresse fel kollégáinkat a telefonon, vagy írjon egy e-mailt az ​drkert@drkert.hu címre. Kérésének megfelelően kiállítjuk az átutalásos számlát, melyet e-mailben juttatunk el Önhöz. A számla alapján megindítható az átutalás. Az összeg megérkezését követően a megrendelt cikkek átvehetőek személyesen, vagy házhozszállítás útján.Elállás, garancia


Adminisztrációs díj

Megrendelt termék cseréje (pl.: elmért méretek, vagy színtévesztés, anyag minőség kifogásolása...) esetén cégünk plusz bruttó 4000 Ft adminisztrációs díjat számít fel a megrendelt csomag összköltésgén kivül.    

Az interneten keresztül történő vásárlástól való elállás

Erről a 45/2014 (II.26) számú kormányrendelet rendelkezik.

A megrendeléssel és visszaigazolással kapcsolatos szerződéskötés nem minősül írásban kötött szerződésnek, a megrendelés iktatásra kerül és további min 5 évig hozzáférhető lesz.

Amennyiben a 45/2014. (II. 26.) számú Kormányrendelet hatálya alá tartozó szerződéses vásárlástól a fogyasztót indokolás nélküli elállási jog illeti meg: A fogyasztó elállási vagy felmondási jogát,

1) termék adásvételére irányuló szerződés esetén

1/a) a terméknek, több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek,

1/b) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,

2) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

3) Megrendelőnek nincsen elállási joga abban az esetben, ha a termék kifejezetten a vásárló egyedi kéréséinek megfelelően készült el. (pl.: egyedileg pontos méretre gyártott napvitolra)

Az 1. pontban foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.

A Fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása

A fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jogát jelen felmondási nyilatkozattal útján gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása határidőben érvényesíttetnek tekintendő, ha a fogyasztó elállási jogát tartalmazó nyilatkozatát az 1.és a 2. pontban meghatározott határidő előtt elküldi társaságunknak. A határidőben történő elállási jognyilatkozat megtételének és elküldésének bizonyítása a fogyasztót terheli. Honlapunkon keresztül elállást a kapcsolat létesítési űrlapon közölhető az elállási dobozka bejelölésével és az elállái nyilatkozat kitöltött változatának csatolásával.

A fogyasztó az elállási jognyilatkozata megtételét követően köteles a megrendelt terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállási jognyilatkozata közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve Cégünknek futárszolgálat segítségével átadni. Cégünk nem vállalja a termék visszafuvarozását. A visszajuttatás határidőben történik, ha a terméket a fogyasztó a határidő lejárta előtt elküldi Cégünknek. A fogyasztó viseli a termék közvetlen visszaküldésének, visszajuttatásának költségét (pl: szállítási, utazási költség). Cégünk nem vállalja ennek a költségnek viselését. A termék visszaküldése postai csomagként nem küldhető vissza. Cégünk a vételárat és a teljesítéssel felmerült költséget (továbbiakban vételár) a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően hiánytalanul visszautalja a vásárló részére. Cégünknek mindaddig visszatartási joga van a vételár visszafizetését tekintve ameddig a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta. A fogyasztó a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel és a rendeltetésellenes használat során keletkezett kárért. Cégünk polgári eljárás útján érvényesíti kárának megtérítését.

A megrendelő elállási jogát a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 29. § (1) bek. foglalt esetekben nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása során a fogyasztó a jóhiszeműség és tisztesség követelményeinek és az elvárható magatartás elvének megfelelően köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Az elállási jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben meghatározott elállási jog csak a fogyasztókat illeti meg, cégeket nem. A Ptk. 8:1. § 3. pontja szerint  fogyasztó nem más, mint a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy. Azaz jogi személyeket, cégeket nem illet meg az elállási jog.

Kötelező jótállás

A kötelező jótállást Cégünk és a fogyasztók között a 151/2013. Kormányrendelet határozza meg. Ez tartalmazza a kötelező jótállás alá tartozó termékek körét és a jótállás kötelező határidejét, amely 1 év.  Cégünk abban az esetben tud csak jótállást vállalni, ha az adott termék megfelelően és szakszerűn volt használva. Ennek módját a használati útmutatónk tartalmazza, melyet kérés esetén e-mailben elküldünk és az általunk kibocsájtott számlán megtalálható.

Mikor minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Árak, és szerződéskötés

Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.

Webáruházunkban történő megrendelés és annak visszaigazolása magyar nyelven történik.
A szerződéskötés magyar nyelven történik.

A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak

Üzemeltető

Cégnév: Bőhm Ferenc EV

Székhely: 9023 - Győr, Tihanyi Árpád út 69

Adószám: 62329718 - 2 - 28

Elérhetőségek: 0620 343 7746 | drkert@drkert.hu

Nyilvántartásba vette a Gy-M-S megyei Bíróság mint Cégbíróság a 00109-570 nyilvántartási számon.