A honlapon található képek, információk, szövegek másolása és üzleti célú felhasználása nem engedélyezett  és törvénybe ütközik!

Kezdőlap Napvitorlák Egyéb árnyékolások Kert Terasz  ÁSZF Elérhetőségek

Megrendelés és szállítási információk


Megrendelés leadása

- E - mailben
- Webshopunkban (www.napvitorladiszkont.hu)
- Megrendelő űrlapoon

Telefonon nem fogadunk el megrendelést!

Szállítás utánvétes csomagként, futárszolgálattal

Az árut a megrendelést követően, a telefonon és e-mailben egyeztetett napon szállítjuk ki. A kiszállítás a Trans - O - Flex futárszolgálattal történik.

A megrendelést követően e-mailben értesítést (vevői megrendelőt) küldünk a szállított csomag sorszámáról, illetve a megrendelt csomag végösszegéről. A kiközölt csomagszám alapján a TOF futárszolgálat diszpécsere a 06-1-877-7463-os telefonszámon tájékoztatást tud nyújtani a kiszállítás pontos idejéről.

Az átvétel minél egyszerűbb lebonyolítása érdekében a futárcég - a webshopban történt regisztrációnál,illetve az e-mailben megadott telefonszámra - értesítést küld sms-ben, vagy felhívja a kiszállítás idejéről, négy óra intervallum pontossággal. A kézbesített termékek ellenértékét a TOF futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben, vagy bankártyával kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt.

Átvételi lehetőségek

- Lakcímen történő kézbesítés (TOF, Magyar Posta)
- Trans -  O - Flex Depóban maradó csomag (18 magyarországi nagyvárosban)
- TOF Shop (Átvevő pontok listája, kérjük a megfelelő bolt sorszámát írja a megrendelésébe!)
- Magyar Posta csomagpont

Szállítási határidők, költségek

Az alábbiakban feltüntetett szállítási határidők kizárólag a munkanapokon, délután 15 óráig leadott megrendelésekre, valamint a raktáron levő termékek kiszállítására vonatkoznak.

Csomagolás

Árak tartalmazzák a csomagolás költségét.

A megrendelés lemondása

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítást megelőzően a vásárlástól elállni.

Ezt az igényét jelezheti ügyfélszolgálatunkon a 0620 343 7746 -os telefonszámon, vagy e-mailen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli.Fizetési módok


Fizetési lehetőségek

- Utánvét
- Bankártyás fizetés futárnál (Utánvét összegének 1 % felszámításra kerül)
- Előre utalás (teljes végösszeget)

Futárszolgálattal történő szállítás esetén

A megrendelt termékek ellenértékét a futárszolgálat kézbesítő futárának kell kézbesítéskor, készpénzben kifizetni az esetlegesen felmerülő szállítási díjjal együtt. Amennyiben bankkártyával kíván fizetni, kérjük előre jelezze ezt a futárnak.

Előreutalással

A megrendelt termékek ellenértékét lehetőség van átutalással is kiegyenlíteni. Ez esetben kérjük keresse fel kollégáinkat a telefonon, vagy írjon egy e-mailt az ​drkert@drkert.hu címre. Kérésének megfelelően kiállítjuk az átutalásos számlát, melyet e-mailben juttatunk el Önhöz. A számla alapján megindítható az átutalás. Az összeg megérkezését követően a megrendelt cikkek átvehetőek személyesen, vagy házhozszállítás útján.Elállás, garancia


Adminisztrációs díj

Megrendelt termék cseréje (pl.: elmért méretek, vagy színtévesztés, anyag minőség kifogásolása...) esetén cégünk plusz bruttó 4000 Ft adminisztrációs díjat számít fel a megrendelt csomag összköltésgén kivül.    

Az interneten keresztül történő vásárlástól való elállás

Erről a 45/2014 (II.26) számú kormányrendelet rendelkezik.

A megrendeléssel és visszaigazolással kapcsolatos szerződéskötés nem minősül írásban kötött szerződésnek, a megrendelés iktatásra kerül és további min 5 évig hozzáférhető lesz.

Amennyiben a 45/2014. (II. 26.) számú Kormányrendelet hatálya alá tartozó szerződéses vásárlástól a fogyasztót indokolás nélküli elállási jog illeti meg: A fogyasztó elállási vagy felmondási jogát,

1) termék adásvételére irányuló szerződés esetén

1/a) a terméknek, több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik,az utoljára szolgáltatott terméknek,

1/b) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,

2) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.

3) Megrendelőnek nincsen elállási joga abban az esetben, ha a termék kifejezetten a vásárló egyedi kéréséinek megfelelően készült el. (pl.: egyedileg pontos méretre gyártott napvitolra)

Az 1. pontban foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.

A Fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jog gyakorlása

A fogyasztót megillető elállási vagy felmondási jogát jelen felmondási nyilatkozattal útján gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása határidőben érvényesíttetnek tekintendő, ha a fogyasztó elállási jogát tartalmazó nyilatkozatát az 1.és a 2. pontban meghatározott határidő előtt elküldi társaságunknak. A határidőben történő elállási jognyilatkozat megtételének és elküldésének bizonyítása a fogyasztót terheli. Honlapunkon keresztül elállást a kapcsolat létesítési űrlapon közölhető az elállási dobozka bejelölésével és az elállái nyilatkozat kitöltött változatának csatolásával.

A fogyasztó az elállási jognyilatkozata megtételét követően köteles a megrendelt terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállási jognyilatkozata közlésétől számított tizennégy napon belül visszaküldeni, illetve Cégünknek futárszolgálat segítségével átadni. Cégünk nem vállalja a termék visszafuvarozását. A visszajuttatás határidőben történik, ha a terméket a fogyasztó a határidő lejárta előtt elküldi Cégünknek. A fogyasztó viseli a termék közvetlen visszaküldésének, visszajuttatásának költségét (pl: szállítási, utazási költség). Cégünk nem vállalja ennek a költségnek viselését. A termék visszaküldése postai csomagként nem küldhető vissza. Cégünk a vételárat és a teljesítéssel felmerült költséget (továbbiakban vételár) a hatályos jogszabályokban rögzítetteknek megfelelően hiánytalanul visszautalja a vásárló részére. Cégünknek mindaddig visszatartási joga van a vételár visszafizetését tekintve ameddig a fogyasztó a terméket vissza nem szolgáltatta. A fogyasztó a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenésért felel és a rendeltetésellenes használat során keletkezett kárért. Cégünk polgári eljárás útján érvényesíti kárának megtérítését.

A megrendelő elállási jogát a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 29. § (1) bek. foglalt esetekben nem gyakorolhatja. Az elállási jog gyakorlása során a fogyasztó a jóhiszeműség és tisztesség követelményeinek és az elvárható magatartás elvének megfelelően köteles eljárni, jogát rendeltetésének megfelelően köteles gyakorolni. Az elállási jog gyakorlása nem vezethet a joggal való visszaéléshez.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletben meghatározott elállási jog csak a fogyasztókat illeti meg, cégeket nem. A Ptk. 8:1. § 3. pontja szerint  fogyasztó nem más, mint a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy. Azaz jogi személyeket, cégeket nem illet meg az elállási jog.

Kötelező jótállás

A kötelező jótállást Cégünk és a fogyasztók között a 151/2013. Kormányrendelet határozza meg. Ez tartalmazza a kötelező jótállás alá tartozó termékek körét és a jótállás kötelező határidejét, amely 1 év.  Cégünk abban az esetben tud csak jótállást vállalni, ha az adott termék megfelelően és szakszerűn volt használva. Ennek módját a használati útmutatónk tartalmazza, melyet kérés esetén e-mailben elküldünk és az általunk kibocsájtott számlán megtalálható.

Mikor minősül a termék hibásnak?

A termék akkor hibás, ha az nem felel meg a forgalomba hozatalakor hatályos minőségi követelményeknek vagy pedig, ha nem rendelkezik a gyártó által adott leírásban szereplő tulajdonságokkal.

Árak, és szerződéskötés

Az árak honlapunkon történő megjelenésüktől kezdve érvényesek kivéve, ha azok minden gondosság ellenére hibásan kerültek feltüntetésre, - különösen a nyilvánvaló elírások, az általános forgalmi értéktől jelentősen eltérő vagy rendszerhiba folytán megjelenő árak-illetőleg egyéb kedvezőtlen események hatása miatt fenntarthatatlan árváltozások esetén, akkor cégünk nem köteles a megrendelt terméket hibás áron szállítani, hanem a megrendelő tájékoztatása mellett felajánlja a helyes áron történő kiszállítást vagy ha ez a megrendelőnek nem felel meg, akkor elállhat a szerződéstől. Az ajánlattételtől, az előszerződéstől, a szerződéstől a teljesítésig bármelyik fél kötelezettségek nélkül elállhat.

Webáruházunkban történő megrendelés és annak visszaigazolása magyar nyelven történik.
A szerződéskötés magyar nyelven történik.

A megrendeléssel a fent említettek a szerződés tartalmának részévé válnak

Üzemeltető

Cégnév: Bőhm Ferenc EV

Székhely: 9023 - Győr, Tihanyi Árpád út 69

Adószám: 62329718 - 2 - 28

Elérhetőségek: 0620 343 7746 | drkert@drkert.hu

Nyilvántartásba vette a Gy-M-S megyei Bíróság mint Cégbíróság a 00109-570 nyilvántartási számon.