A honlapon található képek, információk, szövegek másolása és üzleti célú felhasználása nem engedélyezett  és törvénybe ütközik!

Kezdőlap Napvitorlák Egyéb árnyékolások Kert Terasz  Térkő Elérhetőségek
MENNYIRE SZÉLÁLLÓ A NAPVITORLA?

A napvitorla lyukacsos anyagszerkezetű, ezért jól ellenáll a rosszabb időjárási viszonyoknak is. Narancssárga viharjelzés esetén a napvitorlákat célszerű levenni a rendszer károsodásának elkerülése érdekében.

  


Felcímkézés és vázlat készítés MENNYIRE HATÉKONY AZ ÁRNYÉKOLÁS  ÉS AZ UV VÉDELEM?

A napvitorlák több, mint 90%-ban védik az alattuk tartózkodókat a napsugarak UV sugarai ellen, ezért még érzékenyebb bőrűek is zavartalanul és biztonságban élvezhetik a nyarat.


 


MENNYI GARANCIA VAN AZ UV SZŰRÉSRE?

Napvitorláinkra 5 év UV szűrési garanciát vállalunk. Magasabb minőségű Soliday, illetve Coolaroo napvitorlákra 10 év UV szűrési garanciát adunk. 


Szerelvények felszerelési sorrendje

Napvitorla – Karabiner – Acélszál (szükség esetén) – Feszítő – Karabiner – Tartószerkezet


 


Használati útmutató NAPVITORLA ÁLTALÁNOS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ szer.pdf Elállási feltételek

A megrendelő a megrendelés elküldésével a termékre vonatkozó adatokat és cégünk szállítási feltételeit elfogadta, így létrejön a szerződés. A megrendelést minden esetben visszaigazoljuk.

A megrendelő a megrendelt termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül (az átvétel napja nem számít bele) indoklás nélkül elállhat a vásárlási szándékától, abban az esetben is, ha a megrendelt terméket már átvette, hivatkozással a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet a távollévők között kötött szerződésekről szóló törvényre. Az elállás szándékát írásban vagy a lap alján található Elállási szándéknyilatkozat kitöltésével és az info@drkert.hu címre való visszaküldéssel, vagy egyértelműen megfogalmazott e-mail, vagy levél formájában kell cégünk felé jelezni 14 napon belül. E jelzést nem fogadjuk el telefonon, vagy sms-ben! Cégünk ilyen esetben a vételárat a postaköltség, a szállítási költség kivételével a visszakapott termék kézhezvételétől számított 30 napon belül megrendelő részére a kívánt módon (átutalással, postai úton) visszafizetni köteles. A visszáruhoz szükséges egyéb költségeket (postaköltség, szállítási költség) megrendelő fizeti. Eladó azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az elállási szándék beérezését minden esetben írásban igazoljuk vissza.

Amennyiben vevő eláll a szerződéstél, köteles a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni, illetve az eladónak átadni.
 


Elállási szándéknyilatkozat elallasi_szandeknyilatkozat.pdf elallasi_szandeknyilatkozat.docx A NAPVITORLÁKAT MIKOR LE LESZERELNI?

A napvitorláinkat általában tavasszal szükséges elhelyezni és ősszel pedig leszerelni. A nyári időszakban kizárólag narancs riasztás esetén kell ideiglenesen eltávolítani a vitorlákat.

A téli időszakban nem szabad a vitorlákat fent hagyni, mert nagyobb hóteher esetén károsíthatja a szerkezetet.


 


KELL-E KARBANTARTANI A NAPVITORLÁKAT  ÉS A TARTÓSZERKEZETKET?

A napvitorla szilikonos, öntisztuló felülete nem teszi szükségessé a karbantartást.
A tartóoszlopokat és a feszítő elemeket érdemes szezononként ellenőrizni, hogy megfelelő állapotban vannak-e!


 


 


MELYIK FAJTÁT VÁLASSZAM? VÍZZÁRÓT,  VAGY VÍZÁTERESZTŐT?

Az esetek túlnyomó részében a víz- és légátengedő vitorla jobban betölti árnyékoló szerepét és kevésbé érzékeny a hirtelen nyári záporok és viharok esetén, ezért mi ezt a típust ajánljuk, de igény esetén vízzáró vitorlával is tudunk segíteni elképzeléseinek megvalósításában.